Skip links

Uspwing caută un nou Head of Content

Pentru că premiile de Best Content Marketing nu se câștigă singure.

Așa că, dacă ești pregătit să scrii istorie și să contribui la implementarea unor strategii performante de marketing care să inspire lumea, vei vrea să citești în continuare.

Nu trebuie să te sperii, nu e foarte complicat. Se întâmplă doar să fim foarte buni la câteva lucruri:

Înțelegem brandurile cu care lucrăm. Din cap până-n picioare. Procesul nostru de client discovery ne ajută să aflăm lucruri despre clienții noștri pe care nici ei nu le știau.
Înțelegem intenția utilizatorului. Ne folosim de pasiunea pentru tehnologie și date pentru a scoate la suprafață chiar și cele mai profunde întrebări ale utilizatorilor. 😏
Avem o echipă internă de content writeri (și o mulțime de colaboratori) talentați și cu foarte multă experiență. Nu există situație în care să nu ne putem descurca.
Ne aflăm într-o relație de lungă durată cu cifrele, așa că fiecare strategie are un obiectiv bine stabilit, fiecare piesă de conținut are propriul său scop, iar pentru a le urmări performanța, folosim o serie de KPIs preciși.

Cu toate că rezultatul pare magie ✨, este mai mult știință 🧬. Nu ne crezi? Aruncă o privire la munca noastră de până acum și află mai multe despre metodologia noastră.

Iar în prezent lucrăm la un proiect și mai palpitant.

 

Ce vei face aici

În esență, acest job este despre dezvoltarea unui mediu care promovează inovația și calitatea în content marketing.

Va fi responsabilitatea ta să oferi sprijin editorial, să susții dezvoltarea echipei tale, să supervizezi strategia, modul în care este implementată și cum performează, să colaborezi cu clienții și să gestionezi relațiile cu celelalte departamente interne.

Vei coordona o echipă de 9 membri: researchers, scriitori și content strategists dar și o rețea de colaboratori externi.
Vei face parte din echipa de leadership, iar contribuția ta va fi valoroasă pentru viitorul agenției noastre.
De asemenea, vei avea parte de sprijin din partea mea și îmi vei raporta direct.
Ne așteptăm să raportezi periodic întregii companii progresul inițiativelor tale, blocajele și alte informații valoroase cu care te-ai putea intersecta.

Despre tine

Dacă ai ajuns până aici, probabil că ți-ai dat seama că nu căutăm pe cineva care să acționeze după manual. Ne diferențiem foarte mult în piață prin produsele pe care le oferim. Așa că, înainte de toate și mai presus de orice, trebuie să fii un challenger.

Ești creativ. Ești organizat. Ești experimentat. Îți dorești cu adevărat să faci asta pentru noi.

Știi să îmbini o idee curajoasă cu un plan practic.

Pentru că rețeta succesului nostru se bazează pe un mix de creativitate și știință, ar trebui poți face rapid trecerea de la o emisferă a creierului la alta. Activități precum, scrisul, editarea de conținut, briefingul și debriefingul sunt la fel de importante precum analiza profundă a informației, interpretarea cifrelor și interesul crescut pentru cele mai noi tehnologii.

Având în vedere că citatul nostru preferat este ”Dacă nu poți măsura ceva, nu-i poți aduce îmbunătățiri.” – Peter Drucker, sperăm că ai niște fantezii deloc cuminți care implică date și analiză.

Ar putea fi redundant să spunem asta, dar, limba engleză trebuie să fie un punct forte, de vreme ce plănuim să cucerim lumea.

 

Ce vei găsi aici

Oportunitatea de a avea un impact – rolul acesta este foarte important. În timp, Upswing ar trebui să arate mai bine cu tine în echipă
Office set-up pentru biroul de acasă – plănuim să devenim o echipă remote first și să rămânem la această formulă chiar și după ce pandemia se va fi terminat
Învățare constantă de la cei mai buni din domeniu
Sprijin nelimitat, traininguri și dezvoltare personală – îți vom furniza tot sprijinul de care ai nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a ta
Libertatea de a experimenta, de a testa și de a-ți implementa ideile instant
O bibliotecă doldora de cele mai noi titluri, pe suport fizic sau Kindle – gadget inclus – plus abonament la Bookster
Petreceri nebune (când se termină pandemia) și… asigurare de sănătate, în caz că va fi nevoie (¬‿¬)
Abonament 7 card și colegi care te vor motiva să îl folosești.
Colegi care te inspiră să îți împărtășești pasiunile și să te bucuri cu adevărat de viața de după muncă – gastronomie fină, ski & snowboarding, teatru & film, kizomba, CrossFit, hiking, mixologie, benzi desenate, yoga, fotografie.

Încă nu ești convins că Upswing este locul potrivit pentru tine? Citește aici mai multe despre povestea noastră.

 

Cum aplici

Ți-am povestit despre abordarea noastră, așa că suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre cum vezi tu lucrurile. Pentru a aplica, trimite un CV, împreună cu un eseu de 500 de cuvinte (în limba engleză), în care să ne împărtășești viziunea ta despre content marketing.

Imaginează-ți că lucrezi într-o organizație care abia a început să deslușească secretele Content Marketingului:
De ce folosesc companiile content marketingul? Care sunt beneficiile?
De unde începem?
În cât timp vom putea vedea rezultate pozitive?
Cum măsurăm performanțele content marketingului?

Trimite aplicația la radu@… știi continuarea.

UPDATE: Acceptăm aplicațiile pentru această poziție până pe 30 noiembrie 2020. Îți vom confirma când primim aplicația ta.

Acceptăm aplicațiile pentru această poziție până pe 23 noiembrie 2020. Îți vom confirma când primim aplicația ta.