Skip links

YOUTUBE SEO

Atinge-ți obiectivele de business prin YouTube SEO

Trăim deja într-o lume dominată de video

YouTube este al doilea motor de căutare la nivel global, după Google, iar platformele de social media își modifică în mod constant algoritmii pentru a prioritiza conținutul video. În România, atunci când vine vorba despre content, YouTube este a doua cea mai utilizată platformă după Facebook, iar studiile indică o creștere de până la 82% până în 2022 a consumului de materiale video din totalul conținutului accesat de utilizatorii de internet. Asta înseamnă de 15 ori mai mult decât în 2017 (Cisco). 

Este conținutul video parte din strategia ta?

90% dintre clienți vor alege branduri care au o prezență video

Conținutul video îi ajută pe clienți tăi să se decidă mai ușor în timpul procesului lor de achiziție. Acesta este și unul dintre motivele pentru care video este viitorul marketingului de conținut.

Brandurile care nu iau acum în calcul zona de video content nu doar că pierd o oportunitate pe care puțini o exploatează, ci chiar pot pierde din vizibilitatea câștigată deja pe Google. Totuși, un canal de YouTube cu zeci de video-uri nu va aduce niciun rezultat dacă acestea nu sunt și optimizate SEO, ca parte a unei strategii continue.

Clienții tăi așteaptă demonstrații video

Video marketingul a devenit liderul în materie de strategie de conținut și asta pentru că reprezintă genul de material pe care audiența ta îl caută și îl așteaptă în viitor. Cu cât începi mai repede, cu atât vei avea mai mult succes pe termen lung și vei fi înaintea competitorilor tăi.

Utilizatorii rețin 95% dintr-un mesaj atunci când urmăresc un video, comparativ cu 10% atunci când citesc un material (Insivia). Și nu vorbim despre orice fel de videoclip: nu vorbim despre promoții sau reclame, ci despre conținut video calitativ, util și relevant. Acest lucru oferă valoare utilizatorilor și răspunde direct nevoilor acestora. Brandurile nu trebuie să devină creatori de conținut, ci creatori de conținut relevant.

Ce zici, merită să pierzi startul?

Crește vizibilitatea brandului prin YouTube SEO

Crește traficul de calitate

Optimizarea începe cu ceea ce contează cu adevărat: nevoile oamenilor, concretizate în căutările de pe YouTube. Astfel, nu mai pornești strategia de marketing de la promisiuni abstracte de brand, ci de la intențiile și nevoile reale și concrete ale publicurilor tale.

Îmbunătățește rata de conversie

Furnizând audienței tale conținutul pe care îl așteaptă și generând mai mult trafic pe site-ul tău, rata ta de conversie va crește. Studiile arată că 94% dintre consumatori preferă să afle mai multe despre un produs urmărind un video, decât citind despre el (Hubspot).

Îmbunătățește rankingul

Rank-ul obținut prin SEO aduce vizibilitate canalului tău de YouTube 24/7, profitând de toate căutările care au loc în fiecare secundă. Conținutul optimizat nu dispare odată cu bugetul alocat unei campanii, așa cum se întâmplă în cazul reclamelor.

Vrei să afli mai multe despre YouTube SEO? Contactează-ne și îți vom da toate detaliile.

Ai deja conținut video? Profită la maximum de el!

Începând cu fazele de research, de analiză a concurenței și a oportunităților, îți vom propune un plan de optimizare SEO al materialelor video existente care să îți genereze mai multă vizibilitate atât în YouTube, cât și în Google. Ca orice alt efort de marketing, și zona de video content implică o strategie pe termen lung și îți vom fi alături la fiecare pas, pentru a ne asigura că îți vei atinge (și) obiectivele de business.

Nu ai conținut video? Hai să-l creăm împreună!

Va fi necesară o etapă de documentare amănunțită, dar și un audit al vizibilității brandului pentru a identifica cele mai bune oportunități. Te poți baza pe noi că îți vom furniza un ghid personalizat care să te ajute să creezi materiale video optimizate SEO, dar și conceptele necesare pentru producția video. De la motion-graphics, la animații 2D, testimoniale sau demonstrații de produs există o varietate de opțiuni din care poți alege, iar noi te vom ajuta cu optimizarea.

Serviciile noastre de YouTube SEO

servicii youtube seo

Fiecare brand sau business este unic și la fel sunt și nevoile sale. Suntem aici pentru a evalua ce oportunități ai, pentru a crea o strategie axată pe rezultate și pentru a ne asigura că îți atingi și obiectivele de business. Împreună putem găsi mixul de servicii care să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

YouTube SEO este pentru tine dacă:

 • Îți dorești să ai un canal performant de YouTube, însă nu știi de unde să începi

sau

 • Ai materiale video și vrei să crești vizibilitatea brandului
 • Ai deja un canal de YouTube și vrei să crești numărul de vizualizări

De ce să ne alegi

 • Clipurile optimizate de noi rankează atât în YouTube, cât și în Google.
 • Facem o analiză complexă atunci când îți propunem subiecte pentru video, bazându-ne pe ceea ce caută utilizatorii.
 • Aplicăm experiența și expertiza din SEO pe YouTube pentru a genera trafic organic către site-ul tău.

Cum arată succesul pentru noi

 • După optimizarea clipurilor, creșterea traficului din YouTube & Google Search a tras după sine apariția clipului în categoria de Suggested Videos, care ajuta la creșterea numărului de vizualizari si subscriberi.
 • După personalizarea imaginii de tip thumbnail a video-urilor, rata de conversie a crescut cu 2.4%.
 • În majoritatea cazurilor, video-urile optimizate de noi au ajuns să rankeze în YouTube în medie după 2-3 săptămâni de la implementarea modificărilor.
 • Video-urile optimizate pentru YouTube rankează și în Google, mai ales atunci când intenția de căutare se referă la conținut video.

testimoniale

Ei spun ce au experimentat.

Tu decizi ce faci mai departe.

DEVINO URMATORUL NOSTRU STUDIU DE CAZ

DE SUCCES 🚀
  Scrie-ne despre obiectivele tale și hai să vedem cum te putem ajuta să le atingi.


  Accesează perspective noi și trage concluzii care te propulsează

  Vezi mai multe articole