Skip links

Am fost purtați, prin natura misiunii noastre, pe la o serie de evenimente de profil din industrie. Speakeri renumiți, know how prețios și, uneori, aplicabil – și totuși, simțeam că lipsește ceva. Poate că practicile altora s-ar dovedi mai valoroase dacă le-am înțelege pe îndelete. Poate că schimbul de experiență nu trebuie limitat la o prezentare unidirecțională de 20, 30, 40 de minute sau o oră. Poate că ideile circulă mai bine atunci când se creează conexiuni reale între oamenii care le împărtășesc.

Dar acest lucru nu se întâmplă la evenimentele cu notorietate, unde timpul este comprimat și informația abundentă copleșește publicul. Așa că ne-am întrebat unde și cum am putea face posibilă această conexiune între specialiști de SEO, content, digital și business și cum putem ajuta industria, stimulând un schimb real de experiențe, date și idei.

Răspunsul a venit în 2017, sub forma unui eveniment restrâns, propice conversațiilor spontane, întrebărilor firești și replicilor documentate: Upswing Power Sessions.

https://https://youtu.be/IvYptoYxxaU
VEZI VIDEO

Ce se întâmplă la Power Sessions?

Știm că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când oamenii vorbesc și se conectează. Este felul în care învățăm, schimbăm idei, vedem industria din perspective diferite, primim și acordăm sprijin, ne dezvoltăm noi aptitudini și construim o comunitate în jurul ideii de performanță în digital.

Power Sessions conectează prin informație aplicabilă specialiști cu experiență în business, marketing și creșterea performanței brandurilor și a dat, astfel, naștere unei comunități de specialiști preocupați cu ce pot să facă mai bine în fiecare zi în joburile lor.

Ca să simțim mai bine informația, începem cu întotdeauna cu o sesiune de networking, iar după trecem la fapte.

Destinși și conectați, intrăm împreună în atmosfera de învățare și urmărim cele 2-3 prezentări ale speakerilor Upswing și parteneri.

Știm că performanța digitală e un cumul de eforturi și un combo de canale de marketing, așa că, la fiecare ediție, aprindem reflectoarele și pentru colegi de industrie care ne inspiră.
Power Sessions este, până la urmă, despre creșterea business-urilor online, așa că informațiile din PPC, UX, PR și așa mai departe sunt condimentul care dă gust campaniilor performante.
Etapa de Q&A se desfășoară la fel de relaxat, prin conversații directe.

Ca să-ți faci o idee, poți urmări prezentările UPS #8

Alexandru Gheorghe la Upswing Power Sessions #8 – Crawl budget & Indexed pages

Costin Radu la Upswing Power Sessions #8 – Strategie, Google, 6 recomandări și o poezie

Gabriel Grosoiu la Upswing Power Sessions #8 – Când cuvintele se traduc în cifre

Cum se văd Power Sessions prin lentila participanților

Vrei să fii prezent la următorul Power Sessions?

Abonează-te la newsletterul nostru și îți vom trimite invitația pe email la următorul eveniment. Bonus, vei primi și alte insights din domeniu și date care te vor ajuta să fii cu un pas înaintea competiției.