Skip links

Upswing Power Sessions – Ediția #10 – Tudor Popescu despre E-commerce SEO

Joi, 21 Octombrie ne-am dat întâlnire la o nouă ediție de Upswing Power Sessions. Ediția cu numărul #10 a adus în prim plan zona de Content Marketing: articole, descrieri de produs și video care rankează și care contribuie semnificativ la creșterea brandurilor.

Tudor Popescu, Head of Innovation & Product Manager Contero ne-a arătat cum poți câștiga bătălia care se dă acum în e-commerce și cum să îți depășești competitorii. Mai mult, Tudor ne-a explicat cum pot fi identificate produsele cu potențial mare de trafic și cum pot fi optimizate aceste produse sau categoriile și sub-categoriile aferente pentru a atinge obiectivele de business, prin intermediul celui mai nou produs Upswing, contero.io;

Pare ușor să faci SEO pentru un magazin online, nu-i așa? Ei bine, Tudor ne spune că este important, mai întâi, să îți alegi cu grijă tool-urile prin care business-ul tău își poate optimiza prezența online. Fie că vorbim despre categorii de produse, sau de fiecare pagină de produs, în parte, există reguli stabilite de Google, care te pot ajuta să rankezi mai bine. De la categoriile care pot deveni, brusc, o oportunitate, până la cele avantajate de cererea de sezon, fiecare tip de conținut poate fi impulsionat prin stategii adaptate la specificul clientului. De-a lungul funnel-ului de vânzări, de la trafic spre conversie, bătălia pentru CTR organic nu este ușoară, iar SEO rămâne una dintre cele mai bune investiții.

Acesta este motivul pentru care Contero poate reprezenta un veritabil booster pentru business-urile în căutare de rezultate online. Cu o echipă proprie de strategie și cu o soluție software inovatoare, ce înglobează experiența specialiștilor Upswing din ultimii ani, Contero îți pune le dispoziție o rețea de colaboratori cu experiență, în funcție de industria fiecărui client. În Contero, content writerii sunt selectați pe criteriul autorității și ghidați precis, de-a lungul elaborării materialelor, pentru a folosi cuvintele cheie cu cel mai mare potențial. De asemenea, ei au acces în timp real la conținutul competiției și primesc feedback direct în aplicație. Cu peste 3000 de landing page-uri pe lună, livrate până acum către clienții deja existenți, Contero și-a dovedi deja eficacitatea.

Regulile din SEO E-commerce par să se schimbe în timpul jocului, dar tu poți avea alături o echipă antrenată pentru succes. Urmărește aici prezentarea lui Tudor din cadrul Upswing Power Sessions #10: