Skip links

Servicii SEO

Lasă-ți competitorii să se gândească la rank-uri în timp ce noi îți aducem trafic și conversii.

De 16 ani urmăm tehnicile care și-au dovedit eficiența, perfecționându-le cu abordarea noastră unică în industrie

Aliniere și prognoze precise

Roma nu a fost construită într-o zi. Și nici rezultatele organice nu vor fi, dar asta îți poate spune orice agenție de SEO. Vremea în care trebuia să aștepți un an după rezultatele organice a trecut. Noi îți vom spune în cât timp vei ajunge la traficul organic și vizibilitatea propuse, cu precizie matematică.

Tu ne împărtășești obiectivele de business, iar noi venim cu o strategie clară care să te ajute să le atingi și cu proiecții cronologice care vor pune accentul pe viitor.

Toolul propriu, SEOmonitor, pe care îl folosim pentru prognozare va modela traficul organic non-brand în timp, pe baza obiectivului tău, dar fără a ignora orice alt factor care i-ar putea influența îndeplinirea. În funcție de dificultatea de obținere a vizibilității propuse, se va calcula probabilitatea realistă a atingerii acestui obiectiv.

https://www.seomonitor.com
https://https://app.seomonitor.com

Estimari realiste care se indeplinesc

 • Împărțim cuvintele identificate în keyword research, respectiv oportunitățile, în grupuri și sub-grupuri care reflectă tipologiile de produse sau servicii ale businessului.
 • Cu ajutorul aplicatiei SEOmonitor estimăm pentru fiecare grup de cuvinte un top pe care vrem să îl atingem, în funcție de focusul tău, de poziția actuală în SERPs, dar și în funcție de competitorii website-ului.
 • Ulterior, aplicația prognozează două scenarii posibile de trafic: cu și fără SEO. Astfel, ne putem da seama unde ar putea ajunge traficul organic cu resursele necesare și în ce s-ar traduce asta pentru businessul analizat, în termeni de conversii și ROI.

Te asigurăm de transparență totală în ceea ce privește aceste calcule și de raportarea lor la nivelul cuvintelor cheie și al tipologiilor acestora, volume de căutări, sezonalitate, grafice CTR, trenduri year-over-year, divizare pe diferite dispozitive și dificultate.

Identificarea  cuvintelor cheie / Keyword research

Identificăm cuvintele cheie oportune pentru industria în care activezi care, în urma creșterii în vizibilitate îți pot aduce trafic organic targhetat care va genera vânzări.

Pe lângă instrumentele de nișă, folosim Visibility Report, un tool pe care l-am construit de la 0, pentru a urmări o bază de date de 500k cuvinte cheie pentru 2.5k website-uri din 25 de categorii importante. Astfel, ne asigurăm că nu ratăm nicio oportunitate atunci când ne construim listele de cuvinte cheie.

https://upswing.ro
https://https://app.seomonitor.com

SEO tehnic și on-page

De la migrații la scară mare, la creșteri consistente de viteză a site-ului, nu există nicio provocare tehnică prea complexă pentru noi.

Prin optimizarea atentă a fiecărui detaliu, de la arhitectura site-ului la conținutul său on-page, ne asigurăm că website-ul tău are parte de cele mai mari șanse de a se poziționa în topul paginilor de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ne prioritizăm mereu resursele, pentru ca tu să te poți concentra pe îmbunătățirea acelor lucruri care generează cele mai importante rezultate.

Acesta este și punctul forte al echipei noastre de Customer Success, care se asigură de reușita fiecărui proiect.

Link Building

Echipa noastră internă lucrează în tandem pentru a crea, plasa și promova conținut care atrage linkuri cu autoritate, lucru pe care competiția ta nu îl va putea replica.

Conținut editorial, creat intern după o rețetă care nu dă greș – asta livrăm, datorită încrederii pe care o au în noi cca 70 de publicații online. Au trecut deja 5 ani de când am introdus și validat soluția native advertising în România, adoptată ulterior în rândul mai multor industrii.

Noi le oferim conținut de calitate cititorilor lor; în schimb, ei ne permit să inserăm în mod natural linkuri care contribuie la creșterea autorității pentru pagini din website-urile clienților. În acest fel, ne asigurăm că aceștia vor beneficia de rankuri bune în Google.

Iată câțiva dintre partenerii noștri de publicare:

Metricile care contează

SEO se schimbă cu pași repezi și funcționează diferit, în funcție de context. Singura modalitate prin care poți căpăta control într-un astfel de mediu volatil, dominat de incertitudine este să înțelegi relația cauză-efect.

Ghidați de unul dintre principiile noastre, „Nu poți gestiona ceea ce nu poți măsura”, am dezvoltat propria metodologie de măsurare a rezultatelor organice. Asta ne-a determinat să construim SEOmonitor: pentru a ajuta brandurile să înțeleagă mai bine impactul strategiilor noastre asupra traficului lor organic non-brand și pentru a stimula creșterea businessurilor din spatele lor.

În fiecare raport folosim indicatori precum: trafic organic non-brand, rankuri pentru cuvintele cheie, scor de vizibilitate, date despre competiție, tranzacții, venituri.

VEZI RAPORTUL

DEVINO URMATORUL NOSTRU STUDIU DE CAZ

DE SUCCES 🚀  Bugetul lunar alocat:  Scrie-ne despre obiectivele tale și hai să vedem cum te putem ajuta să le atingi.


  BLOG

  Accesează perspective noi și trage concluzii care te propulsează

  Vezi mai multe articole