Skip links

Upswing Power Sessions – Ediția #9 – Invitat special: Dragos Smeu

Pandemia a impus multe schimbări, însă odată cu relaxarea restricțiilor am considerat că este un moment bun să ne revedem. Cu atât mai mult cu cât domeniul digital este într-o continuă creștere și schimbare, iar ultimele update-uri de la Google par a fi cel mai bun subiect de discuție în această perioadă.

Luna trecută ne-am revăzut în cerc restrâns la Biblioteca Matera din cadrul Nod Makerspace unde, alături de 3 speakeri, am reluat seria evenimentelor Upswing Power Sessions și am împărtășit din experiența noastră, din planurile noastre și cel mai nou tool pe care l-am creat și ne-am bucurat și de prezența invitatului nostru special, Dragoș Smeu, General Manager at Mavericks. The Agency.

Ne-am bucurat să îl revedem pe Dragoș care ne-a adus noutăți și trenduri din lumea PPC. Dragoș Smeu are peste 10 ani de experiență în performance media, a lucrat în 3 agenții de digital din România, iar din 2016 a fondat Mavericks, o agenție de marketing online specializată în performance media și web analytics. A manageriat în acești +10 ani bugete de media pentru +250 de business-uri din România din peste 150 de domenii de activitate diferite, de la automotive și FMGC la ecommerce și B2B. Ce ne-a plăcut cel mai mult la prezentarea lui Dragoș a fost faptul că ne-a învățat cum să cheltuim deștept banii pe PPC și cum un conținut de calitate + PPC = conversie. Prezentarea lui Dragoș poate fi văzută aici:

Știm că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când oamenii vorbesc și se conectează. Este felul în care învățăm, schimbăm idei, vedem industria din perspective diferite, primim și acordăm sprijin, ne dezvoltăm noi aptitudini și construim o comunitate în jurul ideii de performanță în digital. Așa că seria de Upswing Power Sessions va continua și sperăm ca toamna să fie blândă cu noi din punct de vedere al restricțiilor pentru a ne întâlni fizic, în condiții sigure și cu poftă de networking. Dă-ne de veste dacă vrei să îți păstrăm un loc!