Skip links

Ne-am prezentat cu speech de mulțumire pentru Best Innovation in Software la European Search Awards 2016 în Paris

De curând ne-am prezentat la European Search Awards 2016 ‪‎Paris‬ cu speech de mulțumire pentru premiul Best Innovation in Software. Asta ne face prima și singura agenție din România care a obținut o asemenea recunoaștere. Produsul nostru, semonitor.com, a fost superstar pe scena inovației pentru că folosește metrici relevante ca să estimeze și analizeze impactul campaniilor de SEO; datele concludente pe care le oferă pot fi folosite pentru a crește vizibilitatea în Google și, implicit, volumul traficului pe site.

Peter Druker spunea că nu poți gestiona ce nu poți măsura; în contextul acesta, aplicația noastră devine o unealtă indispensabilă în special pentru agențiile care oferă servicii de SEO și echipelor interne care sunt responsabile de performanța brandurilor în Google. Momentul în care reușești să măsori este momentul în care înțelegi ce trebuie să faci ca să progresezi.

Digitalul se mișcă repede iar avantajul de a fi mereu cu un pas înaintea lui este că metodologia de măsurare și predicție a performanțelor SEO, pe care am dezvoltat-o și folosit-o în agenția noastră de-a lungul ultimilor 4 ani, este astăzi adoptată de agenții din întreaga lume prin utilizarea soft-ului nostru.

seo-monitor-team

După feedback-ul clienților, premiul de la EU Search Awards a reprezentat încă o validare pentru echipa noastră. Industria de Search Marketing este mult mai mare decat o percepem, iar la acest eveniment au fost aproape 500 de aplicații. Reacția juriului a fost că „tool-ul seomonitor.com este fantastic și contribuția pe care o aduce agențiilor este fenomenală“.

Este, așadar, poate cea mai mare recunoaștere pe care o puteam primi. Asfel de mici victorii ne dau energia de care avem nevoie ca să ne continuăm aventura.

European Search Awards, este o competiție internațională care premiază excelența în SEO, PPC, Digital și Content Marketing. Ediția 2016 a avut loc în Franța și a însumat 29 de categorii de perfomanță în industria de Search Marketing, la care s-au înregistrat peste 500 de aplicații. La categoria Innovation-Software, compania românescă a concurat cu alte opt companii din industrie, din țări precum Germania (Searchmetrics), S.U.A (Optmyzr), Marea Britanie (Ozae), Franța (Cogniteev) sau Olanda (Linkody). Premiul a fost acordat de un juriu format din 31 de experți din industrie.

Acesta este al doilea an în care SEOmonitor a fost nominalizat la EU Search Awards (și a și câștigat) și este a patra competiție consecutivă de Digital Marketing pe a cărei listă scurtă s-a aflat: EU Search Awards 2015, US Search Awards 2015 and UK Search Awards 2015.