Skip links

European Content Awards 2020 – suntem finaliști!

Suntem entuziasmați să anunțăm că Upswing Visibility Report se numără printre proiectele finaliste European Content Awards 2020, la două categorii:

Ramificație a cunoscutului European Search Awards, această competiție deschide 23 de categorii, care sunt evaluate de un panel de experți din industrie în două etape.

Această nominalizare ne confirmă că am construit un produs valoros, folosit lunar de sute de branduri și specialiști de digital. Visibility Report pune, deci, România pe harta Europei în industria de content marketing, alături de nume mari precum:

  • Peak Ace Agency & Sephora
  • Visibility Agency & Raiffeisen Bank
  • 72Point Agency & Volkswagen

Asta ne amintește, din nou, că nu ne trezim dimineața doar ca să facem campanii de SEO și content, ci ca să inovăm pentru clienți și industrie.

Cum am ajuns în finală?  

European Content Awards este o celebrare a conținutului valoros, care atrage, informează, antrenează și menține atenția publicului. Ne-a convins formatul competiției, cu focus pe cifre și măsurători precise.

Prima etapă a avut deja loc, iar pe 17 ianuarie organizatorii au anunțat lista scurtă a proiectelor care merg mai departe în competiție. Juriul a decis că Visibility Report își merită locul pe lista finaliștilor la ambele categorii la care am participat.

Ce înseamnă pentru noi nominalizarea la European Content Awards

Această nominalizare este încă o recompensă pentru realizările din 2019, realizări la care au contribuit deopotrivă întreaga echipă Upswing, clienții din portofoliul nostru și utilizatorii Visibility Report. Suntem recunoscători pentru această formulă câștigătoare și apreciem rolul fiecăruia dintre voi. 

Decernarea premiilor European Content Awards

Decernarea premiilor va avea loc pe 27 februarie, în cadrul unei ceremonii  organizate în Cracovia, Polonia. Dacă vrei să afli mai multe despre eveniment, despre criteriile de jurizare și despre participanți, vei găsi toate informațiile pe site-ul oficial European Content Awards

Iar aici poți afla totul despre cum funcționează Visibility Report, instrumentul care ne-a adus recunoașterea internațională a experților din industrie.