Skip links

Decernarea premiilor European Search Awards 2020, în București – înscrie-te până pe 28 februarie

14 mai, Palatul Parlamentului, București: European Search Awards premiază cele mai bune campanii, agenții și echipe in-house din Europa. Înscrierile sunt acceptate până pe 28 februarie.

Ediția din 2020 European Search Awards, organizată în colaborare cu SEOmonitor sărbătorește excelența în PPC, SEO și content marketing a agențiilor și echipelor in-house europene. Misiunea juriului este să valideze și să răsplătească cele mai bune agenții, campanii și profesioniști din industrie.

 

Organizatorii

Competiția se desfășoară sub egida We Are Search și Don’t Panic. We Are Search livrează integral seria de premii The Search Awards, serie care include UK Search Awards, MENA Search Awards, APAC Search Awards, precum și US Search Awards și Global Search Awards. Don’t Panic este una dintre cele mai cunoscute agenții britanice de evenimente – reputația, etica și credibilitatea sunt valorile care îi caracterizează cu acuratețe pe organizatorii acestui eveniment.

 

Participanții

European Search Awards numără, anual, sute de înscrieri de la cele mai bune agenții de digital și specialiști din toată Europa. Orice companie sau profesionist care livrează campanii în Europa se pot înscrie în competiție până la data de 28 februarie 2020. Citește pe site-ul oficial al evenimentului care sunt categoriile competiției și criteriile de jurizare și vezi cum s-au desfășurat edițiile din anii precedenți.

Procesul de jurizare se desfășoară în două etape, sub formă de panel care aduce împreună cei mai apreciați experți ai industriei. De altfel, juraților nu le este permisă înscrierea, întregul proces fiind unul etic și transparent.

 

Categoriile European Search Awards

European Search Awards deschide mai multe categorii și subcategorii de premii:

  • Campaign Awards (Best Use of Search – Retail / Ecommerce SEO & PPC, Best Use of Search B2B SEO & PPC, Best Local SEO Campaign, Best Low Budget PPC Campaign, Best Use of Content Marketing și multe altele)
  • Innovation / Software Awards (Best Software Innovation, Best SEO Software Suite, Best Search Software Tool etc.)
  • Agency / Team Awards (Best In-House Team, Best Small SEO Agency, Best Large Integrated Search Agency și altele)

 

Gala de decernare a premiilor European Search Awards 2020

Premiile vor fi prezentate, în acest an, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 14 mai, la Palatul Parlamentului, în București.

European Search Awards Bucuresti
European Search Awards 2020

Numărătoarea inversă a început. Deadline-ul de înscriere pentru campaniile, agențiile și echipele in-house este 28 februarie. Completează formularul de înscriere și asigură-te că întreaga echipă are locul rezervat la gala de decernare a premiilor!