Skip links

GM-ul regional al eBay vine in Romania, la ecomTEAM

ecomteam

E-commerce-ul romanesc e intr-o continua crestere si niciodata nu am simtit mai necesar ca acum sa contribuim si sa sustinem initiativele care duc la maturizarea sanatoasa a acestui ecosistem. Pe 22 si 23 martie, ecomTEAM pregateste o conferinta de e-commerce care vine sa ia pulsul industriei in primul trimestru al lui 2017 asa ca, in randurile de mai jos, o sa va spunem de ce credem noi ca merita sa participati:

Ce inseamna, oare, pentru un e-commerce sa isi extinda prezenta in online printr-un colos precum eBay si sa-si expuna, deci, produsele in fata ochilor a peste 165 de milioane de vizitatori in fiecare luna? Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia si tarile emergente ale Europei vine la ecomTEAM sa raspunda acestei intrebari, sa discute care sunt sansele de expansiune ale lui eBay in Romania si sa-si puna la dispozitie know how-ul in marketing online.

Desigur, ecomTEAM, inseamna tips & tricks de la unii dintre cei cunoscuti specialisti in e-commerce, asa ca ramai cu noi, sa afli despre cine e vorba.

Cine ar trebui sa fie interesat de ecomTEAM
ecomTEAM se adreseaza magazinelor online si celor care vor sa se extinda in comertul electronic, furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, precum si producatorilor.

Ce se intampla la ecomTEAM
Structura ecomTEAM presupune o prima zi dedicata studiilor exclusive de piata, key speech-urilor si dezbaterilor interactive, iar a doua zi este dedicata workshop-urilor aplicate care au drept scop oferirea de informatii relevante, implementabile.

Cu ce speakeri te poti conecta la ecomTEAM

  • Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia si tarile emergente ale Europei, va marca prima prezenta a unui top manager eBay in Romania, piata care devine din ce in ce mai interesanta pentru cea mai mare platforma de licitatii online din lume. Anterior, Ilya Kretov a lucrat pentru Google si Mars, avand peste 10 ani experienta in marketing si dezvoltare de branduri. Kretov este, de asemenea, si lector in marketing la RMA Business School.
  • Fernando Muñoz. Vine din Belgia, detine mai multe startup-uri si are 16 ani de experienta in eCommerce. Fost profesor master class la Pompeu Fabra University, MIB si Kschool SEO, Fernando Muñoz este unul dintre cei mai cunoscuti experti SEO din Spania. Investitor in qashops, OPTI si Farmacia.bio, membru SEMPO si speaker frecvent la unele dintre cele mai importante conferinte internationale, Fernando vine sa impartaseasca din expertiza sa.
  • Maarten Deboo, CEO Baldwin si Wizmo, vine sa explice ce functioneaza si ce nu la site-urile de eCommerce, cum sa faci marketing eficient, ce instrumente sa folosesti, dar si best (si worst) practices.
  • Florinel Chis are nu mai putin de 15 ani de experienta in eCommerce in una dintre cele mai concurentiale piete din lume – Marea Britanie. S-a intors in Romania pentru a prelua conducerea ARMO, asociatia magazinelor online din tara. Florinel Chis promite sa ofere insight-uri valoroase despre eCommerce-ul romanesc.
  • Sorin Psatta si Matei Psatta sunt doi dintre cei mai cunoscuti specialisti din zona de marketing. Acestia isi unesc fortele, ca tata si fiu, pentru a sustine un workshop.
  • Alex Axon si Catalin Stefanescu de la Zitec, doi dintre cei mai cunoscuti specialisti in UI/UX din Romania vor sustine un workshop „hands on“ pe zona de user interface/user experience.
  • Dupa ce a condus cel mai mare procesator de plati din Romania, PayU, Daniel Nicolescu are unul dintre cele mai promitatoare proiecte de pe piata de plati cu cardul – Symphopay. Acesta va explica cum un POS inteligent poate transforma un business dar si in ce directii ar trebui sa mearga eCommerce-ul romanesc.

Printre speakeri se vor numara executivi din FAN Courier, dar si Valentin Radu, Omniconvert, specialist pe A/B testing. Nu vor lipsi antreprenorii din domenii conexe eCommerce, precum Ionut Grossu, Service-Return.com, specialisti in magazine online si omnichannel.

Va spunem despre ecomTEAM de pe acum ca sa aveti timp sa profitati de reducerea early bird.