Upswing Power Sessions, evenimentul care inspiră industria de digital

  • 0

  Știm că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când oamenii vorbesc și se conectează. Este felul în care învățăm, schimbăm idei, vedem industria din perspective diferite, primim și acordăm sprijin, ne dezvoltăm noi aptitudini și construim o comunitate în jurul ideii de performanță în digital. 

  Calendarele tuturor abundă de evenimente mari, cu speakeri renumiți și know how prețios; la ele participăm și noi cu drag, pentru studiu. Însă, pentru a ne conecta cu adevărat, am simțit nevoia de un cadru mai intim. De un mediu propice conversațiilor spontane, întrebărilor firești, răspunsurilor documentate. Așa că l-am construit cu și în slujba industriei. Îi spunem Power Sessions și vine să conecteze prin informație aplicabilă specialiști cu experiență în business, marketing și creșterea performanței brandurilor. 

  Upswing Power Sessions (UPS) a început în 2017 și a devenit un obicei, tocmai pentru că s-a dovedit a fi o oportunitate grozavă pentru crearea unor astfel de conexiuni și creșterea unei comunități de specialiști preocupați cu ce pot să facă mai bine în fiecare zi în joburile lor. 

  Ce se întâmplă la Power Sessions?

  Pentru că ne interesează mai puțin să revoluționăm modul în care se organizează evenimentele de learning și mai mult să ne atingem scopurile de învățare și schimb de experiențe, Power Sessions începe întotdeauna cu o sesiune de networking și-un pahar, două de vin

  Destinși și conectați, intrăm împreună în atmosfera de învățare și urmărim cele 2-3 prezentări ale speakerilor Upswing și parteneri. Etapa de Q&A se desfășoară la fel de relaxat, prin conversații directe, care curg odată cu vinul.

  Echipa Upswing vine cu o doză de cunoștințe din experiențele proprii

  Pentru că suntem activi și hiperactivi, avem o mulțime de lucruri de împărtășit despre modul nostru de lucru, despre provocările pe care le-am întâlnit, despre noutățile pe care le-am descoperit. Și o facem, fără excepție, la fiecare Power Sessions.

  Ca să-ți faci o idee, uite despre ce am vorbit la UPS #3:

  • Conținutul poate fi răspunsul „de ce”-ului tău – așa ne-a spus Ioana Văcărașu, Head of Business Development @Upswing, într-o ediție precedentă. Trebuia să fii acolo, cum ar spune niște memes cu vizibilitate cât ar aduce doar o strategie bună de content marketing.
  • Am pătruns și zone tehnice, cu ajutorul lui Alexandru Gheorghe, Head of SEO @Upswing. Sigur că nu era nevoie să ne atragă atenția că verificăm telefonul de 150 de ori pe zi, dar probabil că altfel nu ne-am fi dat seama de importanța Mobile first index.

  Partenerii aduc un strat extra de informație

  Știm că performanța digitală e un cumul de eforturi și un combo de canale de marketing, așa că, la fiecare ediție, aprindem reflectoarele și pentru colegi de industrie care ne inspiră. Power Sessions este, până la urmă, despre creșterea business-urilor online, așa că informațiile din PPC, UX, PR și așa mai departe sunt condimentul care dă gust campaniilor performante.

  „Cred mult în ideea de comunitate și schimbul de informații! Mediul online este în continuă schimbare și, pentru a menține viu interesul celor care ne urmăresc, este important să oferim informații fresh și relevante. UPS funcționează fix pe aceste valori și a fost o inspirație pentru noi. După participarea la eveniment alături de prietenii de la Upswing, am plecat cu dorința de a veni în întâmpinarea comunității Canopy și am lansat Digital Forest, care funcționează pe același concept ca UPS.” – Eugen Predescu, Chief Canopyst @Canopy, speaker la Power Sessions #4

  Cum se văd Power Sessions prin lentila participanților

  Înainte de toate, UPS este pentru și despre specialiștii alături de care lucrăm, cot la cot, pentru a pune împreună în mișcare mecanisme de digital, pentru a face performanță și pentru a inova industria. Așa că doar ei pot spune cât le sunt de utile, de fapt, sesiunile noastre de informare, conectare & delectare:

  „Cei care dezvoltă strategii de SEO știu că există din ce în ce mai multe provocări pentru a face un brand cunoscut prin Content Marketing. Upswing demonstrează că este la curent cu ultimele tendințe SEO și că se bazează pe date pentru a distribui conținut de calitate. Chiar și ca specialișt de marketing, sau poate mai ales atunci, ai ceva de învățat în cadrul evenimentului organizat de Upswing. Voi reveni, sunt dedicati si extrem de profi!” – Alexandru Iosif, Senior Account Manager @Kondiment

  „Este un eveniment binevenit. Ajută cu informații la zi din industrie. Aduce noutăți în materie de SEO și despre cele mai noi instrumente suport pentru promovare și vânzări online. Oferă indicații despre cum am putea îmbunătăți businessul în ansamblu, pornind de la informațiile pe care le putem găsi aici, în zona de SEO, despre clienți și potențiali clienți. Schimbul de idei și de informații din cadrul acestui eveniment este, din punctul meu de vedere, un câștig pentru ambele părți: atât pentru furnizorii de servicii, respectiv agenția de SEO, cât și pentru beneficiari – clienții interesați să-și vândă produsele și serviciile. Ne ghidăm reciproc spre a urmări și optimiza indicatorii importanți în această zonă, primim și oferim suport pentru susținerea elementelor esențiale creșterii unui business.” – Cristina Nicoară, E-Commerce Marketing Manager @Romstal

  „Dacă vrei să îți cultivi cunoștințele despre tot ceea ce înseamnă SEO, Upswing Power Sessions este o alegere potrivită. Pentru că evenimentul vine ambalat cu speakeri din întreaga industrie, îți oferă șansa de a învăța de la cei mai buni din domeniu.” – Radu Meteș, Head of Marketing @Elefant

  „Am fost plăcut surprinsă de trainingul organizat de Upswing, am participat la două prezentări despre ce e nou în Analytics și SEO și despre cum am putea folosi mai bine fiecare aceste tooluri în activitățile noastre. Speakerii erau în mod evident foarte bine pregătiți și toți colegii de la Upswing au fost super primitori și prietenoși, ca întotdeauna 🙂 Nici prea formali, nici prea informali, au găsit un mod relaxat și fun de a transmite informații interesante din domeniu.” – Simona Teodoroiu, Digital Marketing Manager @Regina Maria

  Ca să simțim mai bine informația, începem cu 🥂🥂🥂 și networking, iar după trecem la fapte. Am făcut A/B testing și-am observat că paharul de vin din intro vine la pachet cu dezlegare la vorbă și face conversația să curgă ca din sticlă. Așa că îl avem mereu pregătit, pentru degustare și schimb de idei. 

  Dacă nu ne crezi, fă o investigație prin fotografiile de la edițiile anterioare:

  • 0
  AUTHOR

  Sinziana Patru

  All stories by: Sinziana Patru

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.